Predstavljanje EEN mreže tokom multikongresa Serbian Vision

25.01.2021

Privredna komora Srbije Vas poziva da, u okviru multikongresa Serbian Visions, prisustvujete predstavljanju aktivnosti i usluga koje pruža Evropska mreža preduzetništva. Onlajn panel će se održati u utorak, 02. februara 2021. godine od 10:00 do 11:30h.

Tokom panela biće predstavljene aktuelne usluge koje Evropska mreža preduzetništva pruža domaćim malim i srednjim preduzećima, kao i aktivnosti koje su usmerene na podršku firmama u toku krize izazvane koronavirusom. EEN mreža kao ključni instrument EU za podizanje konkurentnosti kompanija se brzo prilagodila novonastaloj situaciji i na efikasan način je prilagodila postojeće usluge i pomogla svojim klijentima da prebrode izazove koje je pandemija nametnula poslovnom okruženju.

Na panelu će biti više reči i o sinergiji EEN mreže i drugih projekata, pa će tako biti predstavljeni rezultati koji su ostvareni tokom nedavno završenog sajma Belgrade Food Show koji je uprkos krizi i dalje vodeća konferencija i specijalizovana izložba na kojoj proizvođači visokokvalitetne hrane iz Srbije i regiona, pored edukativnog sadržaja, mogu da održe b2b sastanke sa kupcima i distributerima.

Tokom panela će biti predstavljena i konferencija Poslovni skok koja obuhvata informativne radionice kreirane s ciljem da se podstakne poboljšanje poslovne klime u našoj zemlji i privrednicima obezbedi platforma za razmenu informacija i primenu novih znanja, neophodnih za unapređenje svakodnevnog poslovanja.

Napominjemo da je broj posetilaca ograničen i da će događaj biti sniman. Zainteresovani mogu da se prijave na mejl: eu@pks.rs do ponedeljka 01. februara 2021. godine do 17h. Nakon prijave, registrovani učesnici će dobiti link za pristup onlajn panelu.

 

 

Poziv-Predstavljanje EEN usluga tokom multikongresa Serbian Visions

Program Serbian Visions_01-05.feb.2021