Poziv za MSP i startapove da ponude rešenje u okviru PITCCH izazova

03.02.2021

PITCCH projekat (The Pan-European Open Innovation Network for Corporate Challenges in advanced technologies) je finansiran iz H2020 programa u cilju promocije saradnje između velikih korporacija (Big Corporations) koje traže određene tehnologije i malih i srednjih preduzeća, kao i startapova koji su u stanju da ponude i razviju rešenja.

U okviru projekta je objavljen poziv za PITCCH izazov 7 velikih korporacija koje traže rešenja za napredne tehnologije. Izazove možete da pogledate na linku

Rok za podnošenje predloga projekata u okviru prve faze poziva je 1. mart 2021. godine, a zainteresovana mala i srednja preduzeća i startapovi treba da se prethodno registruju na sajtu.

Sve informacije o pravilima i uslovima učešća možete pa pogledate na linku

Odabrane firme će biti pozvane da učestvuju u drugoj fazi prijave koja se sastoji u podnošenju celokupnog projektnog predloga. Nakon toga će se organizovati PITCH dan za finalnu selekciju preduzeća i početak saradnje u okviru otvorenih inovacija. Zajednički projekat će trajati 6 meseci. Odabrana preduzeća ili startapovi će dobiti 25.000 evra za implementaciju inovacijskih aktivnosti vezanih za projekat saradnje i do 40 sati besplatnih savetodavnih usluga konzorcijuma PITCCH.